Brasserie Berlage
Een rijke historie en nu zorgvuldig vernieuwd

Wij kijken er naar uit u snel te mogen begroeten!

Geniet van verfijnde klassiekers uit de authentieke Parijse brasserieën

Brasserie Berlage is gevestigd in het prachtige historische paviljoen dat de achtertuin van het Kunstmuseum al decennia van extra cachet voorziet. Het is een plek om tot rust te komen. Om even weg te dromen. En te ontmoeten. Het is ook zeker een plek om te genieten. In ons geheel gerenoveerde restaurant bijvoorbeeld of op ons compleet vernieuwde fraaie terras met royaal uitzicht op Berlage’s allerlaatste meesterwerk. Het is een plek waar het oude en het nieuwe in perfecte harmonie samenleven.

Bij Brasserie Berlage geniet u net als altijd culinair van verfijnde klassiekers uit de authentieke Parijse brasserieën, feilloos uitgevoerd door een chef die zijn vak meester is. U kunt zich nu ook laten meenemen naar het nieuwe, met verrassende nationale en internationale klassiekers van de toekomst. Vanaf heden zoveel mogelijk bereid met de mooiste biologische -en liefst ook lokaal geteelde- ingrediënten. Liever vegetarisch? Brasserie Berlage beantwoordt aan ieders verwachtingen, van lunch tot diner.

Terras Brassie Berlage
Brassie Berlage
Terras Brassie Berlage
LAAT U INSPIREREN DOOR
BERLAGE'S UNIEKE LIGGING!

Brasserie Berlage ligt midden in het kloppende culturele hart van Den Haag. Geen wonder dat veel van onze gasten een bezoekje aan onze brasserie combineren met een bezoek aan een van Berlage’s Vrienden voor een fantastisch dagje uit. We inspireren u graag:

Bezoek een tentoonstelling in het Haags Kunstmuseum, het Fotomuseum Den Haag, Het Museon of in het GEM, museum voor actuele kunst. Of ga op ontdekkingsreis in het Omniversum. Naast Berlage ligt ook het World Forum, een internationaal congrescentrum. Het World Forum beschikt ook over een Theater waar u kunt genieten van diverse shows; van concert tot circus, voor jong en oud. Overnachten? We bevelen u van harte het Marriott hotel aan, op nog geen 300 meter lopen vanaf onze brasserie.

Op slechts 5 minuten afstand ligt het Statenkwartier, bekend om zijn diverse winkels, activiteiten en restaurants. Hier vindt u ook de gezellige Frederik Hendriklaan, de bekendste winkelstraat met een breed aanbod.

Kijk voor een actuele dag tot dag agenda van Den Haag en Scheveningen op: Den Haag Marketing & Events.

Op dit moment zijn er geen arrangementen beschikbaar

Royale serre met fenomenaal uitzicht

Onze Serre is een prachtige besloten ruimte met eigen ingang en eigen sanitairgroep voor vele feestelijke gelegenheden. Van bruiloft tot zakelijke bijeenkomst en van uniek themadiner tot besloten kleiner feest; onze Serre biedt u en uw gasten bovenal privacy en een bijzonder aangename intieme sfeer. Geniet van originele geschilderde schetsen van Berlage en neem de verleidelijke geur van onze antieke eiken vloer in u op, om daarna even weg te dromen bij het aanzicht van de spectaculaire weerslag die de jaargetijden op de prachtige tuin van het Gemeentemuseum uitoefenen. Warm binnen in de winter en in de zwoele zomer buiten op uw privé terras.

Neemt u gerust eens contact met ons op voor een offerte op maat.

Brasserie Berlage Brasserie Berlage
Brasserie Berlage
Brasserie Berlage Brasserie Berlage
Interieur brasserie Berlage

Locatie

Brasserie Berlage

President Kennedylaan 1
2517 JK Den Haag
T: +31 (0)70 338 7622
E: info@brasserieberlage.nl

Openingstijden

Dinsdag en woensdag 11.00 tot 17.00.
Donderdag t/m zondag 11.00 tot 22.00.
Maandag gesloten.