Trouwen op een mooie locatie in Den Haag

Uw mooiste dag verdient een bijzondere locatie. In de fraaie tuin van het Haags Kunstmuseum, het laatste werk van architect Berlage, vindt u ons bijzondere paviljoen. Onze trouwlocatie (met terras, restaurant en zaal) is zeer geschikt voor ieder(e) receptie, huwelijksvoltrekking, huwelijksdiner of trouwfeest.

Wist u dat onze bedrijfsleidster Femke jaren als weddingplanner heeft gewerkt? Bruiloften zijn onze passie en al onze ervaring staat ter uwer beschikking. Alle onderdelen (van ontvangst tot afsluiting) kunnen perfect op maat worden uitgewerkt. Samen maken we uw trouwdag onvergetelijk!

Trouwen bij Brassie Berlage in Den Haag

Naast ons restaurant ligt een schitterende Serre waar u besloten gezelschappen via een privé ingang kunt ontvangen. De details in Art Deco, het zonovergoten terrassen, het droomuitzicht over de prachtige tuin van het Kunstmuseum en de sfeervolle ambiance geven Brasserie Berlage een zweem Parijs…in Den Haag.

Keuken

Niet alleen de sfeer ademt Parijs, ook de keuken is geïnspireerd door bekende Brasserieën, afgewisseld met de laatste internationale trends. Bekijkt u gerust ons menu eens. De huisstijl laat zich het best schetsen als comfortabel informeel, de service als vlot en vriendelijk.

Altijd maatwerk

Bij Brasserie Berlage vullen wij uw bruiloft speciaal in naar al uw wensen. Naast de invulling van uw receptie, diner of feest is het namelijk ook mogelijk om bij Brasserie Berlage in het huwelijk te treden. De ceremonie kan plaatsvinden in de prachtige privé Serre of buiten in de prachtige tuin van het gemeentemuseum.

Meer weten?

Geheel vrijblijvend een optie plaatsen? Een bezichtiging plannen of wenst u aanvullende informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook maken wij met plezier een offerte op maat voor de ideale invulling voor uw trouwdag.

Tags: Trouwen in den Haag, Trouwen Brasserie Berlage, mooie trouwlocatie Den Haag.

Testimonials

Brasserie Berlage
Brasserie Berlage
Brasserie Berlage
Brasserie Berlage
Brasserie Berlage
Brasserie Berlage

Locatie

Brasserie Berlage

President Kennedylaan 1
2517 JK Den Haag
T: +31 (0)70 338 7622
E: info@brasserieberlage.nl

Openingstijden

Dinsdag en woensdag 11.00 tot 17.00.
Donderdag t/m zondag 11.00 tot 22.00.
Maandag gesloten.