Geslaagd?

07 juni 2019

GESLAAGD? BRASSERIE BERLAGE TRAKTEERT OP BUBBELS!

Een spannende tijd breekt aan. Nog eventjes en de uitslagen van de examens rollen weer binnen. Met het slagen voor het examen leggen vele ijverige bollebozen de basis voor een gelukkig en succesvol leven. Natuurlijk moet dat gevierd worden!

En als u denkt aan vieren, dan denkt u natuurlijk al snel aan lekker uit eten bij Brasserie Berlage. We zouden onszelf niet zijn als we deze feestelijke gelegenheid niet van wat extra speciale feestelijkheid zouden voorzien…

Een gratis heerlijke fles bubbels! Van ons. Om jullie geluk te vieren.

Speciaal voor iedereen die het slagen van een zoon, dochter, kleinzoon of kleindochter bij ons komt vieren, zetten we dan ook tot en met eind juli gratis een goede fles bubbels op tafel om het feestelijke diner passend van start te gaan.

Voorwaarden

We houden het graag simpel. De enige twee voorwaarden zijn dat u met minimaal 4 personen gezellig bij ons komt eten en daarnaast dat u dit uiterlijk voor 31 juli 2019 doet. We verzoeken u hiernaast vriendelijk om bij uw reservering alvast kenbaar te maken te maken dat u komt eten in het kader van onze geslaagd actie.

Hopelijk tot snel!


RESERVEER ONLINE

Bezoek
Brasserie Berlage

President Kennedylaan 1
2517 JK Den Haag
Telefoon: +31 (0)70 338 7622
E-mail: info@brasserieberlage.nl

Routebeschrijving

Openingstijden

 

Dinsdag t/m zondag
vanaf 10:00 uur open
keuken vanaf 11:00-20:30 uur open

Open Tuesday to Sunday from 10 a.m.
Kitchen open from 11 am to 8:30 pm